Energiatehokas ja ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä.

Ilmavesilämpöpumppu

Myynti

Asennus

Huolto

Tehokas ilmavesilämpöpumppu tuo mukavuutta ja säästöjä kotiisi. Hallitse sisäilman lämpötilaa vuoden ympäri. Säästä energiaa ja rahaa samalla kun teet ympäristölle hyvää valinnalla, joka tarjoaa sekä mukavuutta että kestävyyttä. Tartu tilaisuuteen ja ota askel kohti parempaa ja älykkäämpää lämmitystä!

Soita ja kysy tarjous 
0440850671

Asennukset AVAIMET KÄTEEN -periaatteella

Lämpöä ilmasta – ilma-vesilämpöpumppu: Tervetuloa energiatehokkaampaan ja ympäristöystävällisempään lämmitysratkaisuun!

 

Hanki ilmavesilämpöpumppu – Säästä energiaa ja ympäristöä!

Asennukset

HAAPAVESI, OULAINEN, VIHANTI, MERIJÄRVI, PAAVOLA, RANTSILA, KESTILÄ, PIIPPOLA, PYHÄNTÄ, PYHÄJÄRVI, HAAPAJÄRVI, NIVALA, SIEVI, YLIVIESKA, ALAVIESKA, SIIKALATVA, KÄRSÄMÄKI, PULKKILA

Miksi ilmavesilämpöpumppu?

9

Säästöä energiakustannuksissa

Ilmavesilämpöpumppu hyödyntää ympäristölämpöä ja sähköenergiaa lämmityksen tuottamiseen. Se siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta sisätiloihin, mikä tekee siitä erittäin energiatehokkaan. Se voi tuottaa jopa 3-4 kertaa enemmän lämpöenergiaa kuin se sähköenergia, jota se kuluttaa.

9

Monikäyttöisyys

Ilmavesilämpöpumppua voidaan käyttää sekä lämmitykseen että jäähdytykseen. Se voi myös tuottaa lämmintä vettä käyttövedeksi. Tämä tekee siitä monipuolisen ratkaisun kotitalouksille.

9

Pitkäikäisyys

Kun ilmavesilämpöpumppua huolletaan säännöllisesti, se voi kestää helposti 20 vuotta, mikä tekee siitä pitkäaikaisen ja kestävän lämmitysjärjestelmän.

VALTUUTETTU ALUEELLINEN JÄLLEENMYYJÄ

Klikkaa logoa ja käy tutustumassa ilma-vesilämpöpumpun maahantuojan sivuilla tuotteisiin.

Osoite

Haapavesi

Asiakaspalvelu

044 085 0671

Sähköposti

pasi.kanula@jokilaaksojenlampotekniikka.fi