Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?

Maksa sinulle sopivissa erissä. Laskun saatuasi voit maksaa ostoksesi kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lasku

  • Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon.

Korotonta ja kulutonta maksuaikaa

  • Käyttäessäsi Talo ja Koti -erämaksua saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Maksa valitsemassasi tahdissa

  • Jaa maksusi osiin 30–60 päivää ilman kuluja ja korkoa. Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.Mahdollisuus jatko-ostoksiin

resurs bank logo

Hae helposti. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai lähetä maksuton tekstiviesti TALO2 numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi! Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike. Voit hakea tiliä myös suoraan liikkeessä.

 

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi sähköisen hakemuksen kautta.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Osoite

Haapavesi

Asiakaspalvelu

044 085 0671

Sähköposti

pasi.kanula@jokilaaksojenlampotekniikka.fi